Jump to content


dxf-tirpat

Tervetuloa DivX Finlandin sivuille!DivX Finland on vuonna 2003 harrastelijoiden yhteenkerääntymisen myötä alkunsa saanut yhteisö, jonka toiminta perustuu ulkomaisten elokuvien ja televisiosarjojen tekstittämiseen. Yhteisen harrastuksen parissa työskentely tarjoaa myös jäsenille puitteet kielellisten taitojensa parantamiseen.

Sivusto jakaantuu seuraaviin osioihin:
 • Ohjesivut
 • Keskustelupalsta
 • Subiarkisto

Ohjesivuilta löytyy paljon hyödyllistä tietoa koskien itse tekstityksiä sekä niiden käsittelyä, käynnissä olevia suomennosprojekteja, uusia julkaisuja jne.

Keskustelupalstalla tapahtuvat kaikki suomentamiseen liittyvät asiat. Suomentamisesta kiinnostuneiden kannattaa aloittaa lukemalla Aloittelijan opas. Viestien kirjoittaminen keskustelupalstalle vaatii rekisteröitymisen, ja vaikka ei olisikaan kiinnostunut suomentamisesta, siellä voi osallistua moniin mielenkiintoisiin mm. elokuviin liittyviin keskusteluihin tai vaikkapa hakea apua tekstityksiin liittyviin pulmiin.

Subiarkistossa sijaitsevat kaikki valmiit tekstitykset ja ne ovat ladattavissa ilman rekisteröintiä. Jos tiettyä tekstitystä ei ole Subiarkistossa, kannattaa tarkistaa, onko tekstitys jo työn alla nykyisissä projekteissa tai julkaisukalenterissa odottamassa julkaisupäiväänsä.

Tuoreimmat uutiset

 • Subsyndromen ja Xvidsubsin tekstit Subiarkistoon
  marras 11 2014 14:59 Subiarkistomme sai tänään täydennystä aikoinaan SubSyndromessa ja XvidSubsissa julkaistuista teksteistä. Samalla Subiarkiston tekstitysten määrä ylitti 10 000 tekstityksen rajan. Tekstit on merkattu [SS]- ja...

 • Henkil鰏t鰑utisia
  huhti?02 2014 23:09 Mr.Mystery j滗 ansaituille el鋕ep鋓ville moderaattorin toimesta. Uudeksi moderaattoriksi on nimetty odefix. Onnea molemmille.

 • Nimitysuutisia
  kes錉?03 2013 10:26 Yll鋚idossa on t鋘滗n tehty seuraavat muutokset: juzkaaz yll鋚it鋔鋕si Seasick ja Mr.Mystery moderaattoreiksi Samalla Juuseri siirtyi Yll鋚it鋔鋝t?EVP-riveihin. Onnea ja kest鋗ist?uusissa teht鋠iss?
百度